20 C
Sarajevo
29.03.2024

Treći put prekršio pravila karantina: Tottenham žestoko kaznio kontroverznog igrača

Čelnici Tottenhama kaznit će defanzivca Sergea Auriera sa čak 150.000 eura nakon što je već tri puta prekršio pravila o socijalnom distanciranju.

Aurier je prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karantina. Reprezentativac Obale Slonovače pozvao je frizera u svoj dom kako bi imao novu frizuru za povratak na trening.

Bio je to već treći put da krši pravila. Prvom prilikom je snimljen kako trči zajedno s prijateljem, a zatim je na svoj Instagram postavio još jedan video kako u parku trenira zajedno sa svojim saigračem iz Spursa.

- OGLAS -

Njegova je karijera je puna problematičnog ponašanja. Tako je u maju 2016. dok je bio igrač PSG-a, osuđen na dva mjeseca zatvora uslovno jer je ispred jednog pariškog noćnog kluba laktom udario policajca, prenosi Hina.

Samo tri mjeseca ranije PSG-a ga je kaznio sa 180.000 eura jer je preko društvenih mreža pisao uvrede o svojim suigračima – Angelu di Mariji, Van der Wielu, Salvatoreu Siriguu, Zlatanu Ibrahimoviću i treneru Laurentu Blancu.

(SCS)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA