-1.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Biden se obraća javnosti: Vjerujemo da ćemo imati dovoljno za pobjedu

 

CNN-u je danas tijekom popodneva potvrđeno kako će se Biden obratiti javnosti tijekom dana, ali nije bilo rečeno točno kada.

Biden: Hvala vama koji ste glasali

Biden je započeo zhvalivši medijima jer su došli ali i Amerikancima koji su glasali.

- OGLAS -

“Jasno je da smo pobijedili u dovoljno država da osvojimo 270 elektorskih glasova”, rekao je.

“Ovo je vladavina naroda i za narod. Prebrojano je dovoljno da vidimo da ćemo na kraju mi imati dovoljno za 270, dovoljno za pobjedu. Uskoro će biti prebrojan Michigan, osjećamo se dobro oko Pennsylvanije, osvojili smo Arizonu, a meni je posebno važno da smo osvojili glasove većine Amerikanaca”, rekao je.

“Senatorica Harris i ja smo na putu toga da osvojimo više glasova nego itko ikada u kampanji. Na to smo jako ponosni. Samo tri kampanje su svrgnule predsjednike nakon jednog kampanja, ako Bog da mi ćemo biti četvrta i to je veliko psotignuće”, dodao je Biden.

“Kada sve ovo prođe, smanjit ćemo tenzije, slušati jedni druge, opet se čuti, poštivati i brinuti jedni za druge. Ujediniti, izliječiti, biti skupa kao nacija. Nisam naivan, znam da to nije lako. Znam kolike su podjele u našoj zemlji. Ali znam da je za progres potrebno da više ne gledamo protivnike kao neprijatelje”, rekao je i dodao da se on kanidira kao demokrat ali da će vladatti kao američki predsjednik.

 

“Jako ću raditi za one koji su glasali za mene kao i za one koji nisu”, rekao je i dodao kako će svaki glas biti prebrojan.

“Nitko neće ugroziti našu demokraciju. Mi, narod, nećemo se utišati, nećemo se predati. Ovo će biti pobjeda američkog naroda”, rekao je.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA