8.8 C
Sarajevo
18.04.2024

Održan festival ‘Kao nekad pred Božić 2020’

Ibrica Jusić, Dražen Žerić Žera, Željko Bebek, grupa „Stijene“, Ivica Šarić, Šima Jovanovac, Paula Jusić i mnogi drugi sudjelovali na 21. festivalu „Kao nekad pred Božić 2020“, koji je posvećen nedavno preminulim glazbenicima Rajku Dujmiću i Krunoslavu Kići Slabincu.
 

Festival je realiziran u TV i online formatu, bez prisustva publike, sukladno epidemiološkoj situaciji u BiH. U prvom dijelu su izvedene tradicionalne i autorske (popularne) božićne numere, a u drugom dijelu su izvođači izvodili pop-rock hitove i tradicionalne pjesme.

Osim toga, prikazani su kreativni radovi učenika s teškoćama u učenju i razvoju osnovnoškolske dobi u oblasti tehničke kulture nastali u kreativno-tehničkim radionicama Udruge „Libertas“.

Također su prikazani božićni i novogodišnji ukrasi koji su izrađeni od ekoloških materijala i reciklažnog otpada u okviru projekta „Reciklirani Božić i Eko Nova godina“.

- OGLAS -

TV snimka ovogodišnjeg festivala „Kao nekad pred Božić“ premijerno je prikazana na Badnju večer u programu Federalne televizije, a potom i u Božićnom programu Federalne televizije, saopćili su oraganizatori.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA