Sport
Oglasila se Halep nakon suspenzije: "Nisam tako vaspitana…" Ona je u petak dobila odluku da ne može da se takmiči na turnirima, jer je tokom ovogodišnjeg US Opena bila pozitivna na zabranjenu supstancu Roksadustat.
#

Rumunska teniserka Simona Halep oglasila se povodom suspenzije zbog dopinga.

Ona je u petak dobila odluku da ne može da se takmiči na turnirima, jer je tokom ovogodišnjeg US Opena bila pozitivna na zabranjenu supstancu Roksadustat.

Zbog toga joj je izrečena uvjetna suspenzija, koja nije vremenski određena, pošto predstoji period raščlanjivanja šta se desila. Dodala je da je tokom cijele karijere baštinila poštenu borbu i da joj “ideja varanja nijednom nije pala na pamet“.

“To je totalno u neskladu sa svim onim kako sam vaspitavana. Dok se suočavam sa ovako nefer situacijom, osjećam se zbunjeno i izdano. Borit ću se do kraja da dokažem da nikad svjesno nisam uzela zabranjenu supstancu i vjerujem da će prije ili kasnije istina izaći na vidjelo. Nije sve u titulama i novcu, nego u časti i priči o ljubavi koju sam razvijala sa teniskom igrom tokom posljednjih 25 godina“, napisala je Halep.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.