Sport
Osmanagić: Izmišljotina je da sam dobio 25.000 KM od Đokovića, niti će praviti hotel u Visokom Nakon što su se pojavile (dez)informacije da se Novak Đoković (33) okreće hotelijerstvu, a da će njegov prvi hotel biti u Visokom gdje je kupio i zemljište, profesor Semir Osmanagić, kazao je da to nije tačno
# SCS

Nakon što su se pojavile (dez)informacije da se Novak Đoković (33) okreće hotelijerstvu, a da će njegov prvi hotel biti u Visokom gdje je kupio i zemljište, profesor Semir Osmanagić, koji je dva puta ugostio Đokovića u Visokom, kazao je da to nije tačno.

“Fake news. Kakvi hoteli, kakvo zemljište. Izmišljotina. Isto je bilo i nakon prve posjete da mi je dao 25.000 KM. Šta je vama ljudi, sramota je i da tražim, a i da primim, čovjek je došao, napravio promociju i od toga veće donacije nema”, kazao je Osmanagić za Avaz.

Pojašnjava da to nema veze s realnošću.

“Niti je kupio zemlju niti će praviti hotel. Ali ja se nadam da će on dolaziti kada god ima slobodan momenat, kada treba da se odmori jer u Visokom ima dobre prijatelje. Prvi put je došao s roditeljima, drugi put sa suprugom, a sam je rekao da sljedeći put dolazi sa djecom. Meni je u interesu da on dolazi da to bude lijepa priča, da bude promocija”, kaže profesor Osmanagić.

On se trenutno nalazi u Beogradu.

“Novak me pozvao na trening, on ima svoj kompleks teniskih terena ‘Novak’ u Beogradu. Ma rastrgaše ga svaki dan, dolaze da se slikaju s njim. A on za svako dijete ima strpljenje”, ističe na kraju Osmanagić.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.