Sport
Teniski spektakl u Puli U sklopu revijalnog turnira koji će biti održan u Pulskoj areni dolaze: John McEnroe, Pete Sampras, Boris Becker i mnoga druga velika teniska imena
# Cropix

John McEnroe, Carlos Moya, Pete Sampras, Michael Stich, Boris Becker i Stefan Edberg doći će u Arenu na turnir veterana bijelog sporta.

Na proljeće se priprema veliki spektakl u Pulskoj areni. Naime kako index.hr izvještava u Aprilu ili Maju iduće godine trebao bi biti održan revijalni teniski turnir u Pulskoj areni. 

"Napravili smo jedan veliki korak naprijed. U sljedećih 20-ak dana trebali bismo znati tačan datum, ali izvjesno je da će to biti krajem Aprila ili sredinom Jula. Važno je da se naš turnir u Areni ne poklopi s nekim drugim turnirom u njihovoj organizaciji kao što su Val Gardena i Monterrey", rekao je direktor Turističke zajednice Denis Ivošević, a prenosi Glas Istre.

Slično je bilo s Bayernom i legendama Hrvatske

Sličan događaj prošle godine u Julu organizirali su TZ Istre i Bayern. Arena je tom prilikom pretvorena u nogometno igralište, a zaigrale su hrvatske nogometne legende protiv Bayernovih.

"S obzirom na to da je dvoboj legendi bio jako uspješan i medijski dobro popraćen u inozemstvu, a bio je i jedan dobar motiv za dolazak u Istru, prije četiri mjeseca kontaktirali smo Upravu Wimbledona. Oni su nas spojili s ATP Masters Series Tournamentom, gdje upravljaju cijelim tim eventom revijalnih turnira, a organizira se 12, 13 turnira godišnje", rekao je Ivošević i dodao da je na taj susret došlo oko četiri hiljade ljudi pa slikovito najavio spektakl:

"Riječ je o teniskim zvijezdama itekako poznatim imenima koji više ne igraju profesionalne turnire, ali su veliki magnet za sve ljubitelje tog sporta koji uživaju u vrhunskim bekhendima i forhendima. Tom bi se prilikom Arena ponovno opremila u najljepšem izdanju. Ovog puta neće biti nogometaši, nego tenisači, ali ponovit ćemo ono što smo napravili lani, a to je dvoboj legendi", zaključuje direktor TZ-a

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.