13.8 C
Sarajevo
28.03.2024

Sahranjen vođa navijača Partizana: Najviše na svijetu volio suprugu, kćerku i Partizan

Vođa navijačke grupe Alkatraz koji je u petak ubijen na Pašinom brdu sahranjen juče na Novom groblju u prisustvu više stotina ljudi.

Ljubomir Kića Marković (39), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz koji je ubijen u petak u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, sahranjen je juče na Novom groblju u prisustvu više stotina ljudi.

Podsjećanja radi, napadač, koga su snimile bezbjednosne kamere, ispalio je više hitaca u Markovića pošto je on izašao iz balona za fudbal, a navodni motiv ubistva mogao bi da bude borba za prevlast na partizanovoj tribini.

- OGLAS -

– Svi znaju da je Kića imao težak život i borio se s majkom i ujakom. Rođen je u centru grada, ali se preselio na Karaburmu. Trenirao je košarku i čitav život posvetio sportu.

Najviše na svijetu je volio svoju suprugu Danijelu i kćerkicu, takvu ljubav oca prema djetetu niko nije vidio, kad je on onako ogroman uzme u naručje kao veliki meda. Stiglo nam je i pismo, pjesma, koju je neko posvetio našem Kići – govorio je prijatelj dok su okupljenima lile suze, pa počeo da čita. “Ne budite generala, pustite ga neka spava – stih je potresne pjesme u kojoj se navodi i da ‘ne napadaju vuci, nego zmija iz daleka’”.

Pored navijača Partizana na sahrani su bili prisutni i zvjezdaši koji su željeli da se oproste od Markovića. Nakon govora koji je sveštenik održao na grobu navijači su upalili bijele i crne dimne bombe, pa je dim gotovo prekrio Novo groblje, i zapjevali jednu od pjesama omiljenog kluba, prenosi Kurir. 

– Ti nikad nećeš biti sam, tu je tvoja armija, ja volim Partizan, za njega život ću da dam – orilo se grobljem.

Podsjećanja radi, ubrzo nakon ubistva pojavio se i video-snimak likvidacije, kojoj je svjedočilo nekoliko osoba.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA