Tehnologija
Instagram omogućuje korisnicima da vide s kim najviše komuniciraju Instagram konstantno donosi novitete, a jedan od njih je i mogućnost da korisnik vidi s kim je najviše komunicirao te općenito imao interakciju
#

Instagram konstantno donosi novitete, a jedan od njih je i mogućnost da korisnik vidi s kim je najviše komunicirao te općenito imao interakciju, što podrazumijeva “lajkove” ili ostavljanje komentara. Tako će svi moći bolje posložiti korisnički račun, pratiti s kim treba ostati u kontaktu ili možda paziti s kim mora obnoviti komunikaciju.

U konačnici, ova mogućnost pomaže i odrediti tko više nije potreban na listi pratitelja, što je također iznimno bitno ako se radi o brendu ili influenceru. Ujedno, ova mogućnost pomaže i pri preslagivanju početne stranice, što znači da će na vrhu biti oni s kojima se najviše komunicira. Ili, s kim ste najviše u nekoj vrsti interakcije.

"Instagram je uistinu predan tome da zbliži i približi ljude, ali i stvari o kojima oni najviše brinu. Ali, znamo i da se s vremenom interesi i veze kod ljudi mijenjaju, evoluiraju. Bilo da se radi o selidbi u novi grad ili opsesiji novim stvarima te samim time novim ljudima i zajednicama, na nama je da vam olakšamo upravljati korisničkim računima koje pratite kako bi oni u najboljem svjetlu predstavljali ono što vam je od interesa", stoji u priopćenju Instagrama.

Nije ovo sve što se predstavilo kao novitet. Nedavno je Instagram omogućio preslagivanje korisničkih računa koja pratite od prvih prema posljednjima koje ste počeli pratiti. To je poprilično zanimljiva mogućnost jer mnogi će se iznenaditi kad vide koga su sve dodavali na listu u ranijim danima, a da više s njima nemaju nikakvu interakciju.

Također, Instagram je omogućio i kontrolu onoga što se najviše pojavljuje na početnoj stranici aplikacije, a to je korisno jer omogućava kontrolu nad time, posebno ako niste zadovoljni što se netko ili nešto pojavljuje premalo, odnosno, previše za vaš ukus.

I, u konačnici, ovaj posljednji novitet će svakako olakšati upravljanje korisničkim računom, zajedno s ove dvije nedavno uvedene mogućnosti.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.