Nauka i Tehnologija
Instagram uvodi niz promjena, moći ćete emitirati uživo i do četiri sata Instagram u svoju platformu uvodi niz manjih promjena i poboljšanja. Među njima je i ta što će produžiti trajanje streaminga uživo sa 60 minuta na do četiri sata.
#

Ta će mogućnost emitiranja uživo biti dostupna svim korisnicima koji nisu kršili pravila vezana za intelektualno vlasništvo.

Korisnici Instagram će također moći vidjeti vlastite prijenose uživo u svojim privatnim arhivama, slično kao što su do sada mogli s objavama i storyjima, do trideset dana nakon objave. Na raspolaganju će im biti mogućnost preuzimanja tog sadržaja i objave na drugim društvenim mrežama, piše Verge.

Osim ovih novosti, bit će dodana i kategorija Live Now na IGTV, gdje ćete korisnici Instagram moći pogledati šta je dostupno u obliku prijenosa uživo u tom trenutku.

Kompanija se nada da će videozapisi uživo zadržati ljude u aplikaciji što duže. Postoji mnogo platformi između kojih ljudi mogu birati kada žele emitirati uživo, ali Instagram pokušava učiniti sebe konkurentnom i kvalitetnom aplikacijom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.