Nauka i Tehnologija
Šaljite FACE TV informacije od značaja!
Jeste li se pridružili FACE-ovoj Viber zajednici? Ako niste, evo kako to možete uraditi!
Naša Viber zajednica glavni je alat komunikacije s našim čitaocima i gledaocima i sada možete stupiti u interakciju sa novinarima FACE-a! Tu smo za vas 24 sata u sedmici.
Dovoljno je da samo kliknete na link, koji će vas zatim preusmjeriti na Viber. Potom kliknite na ikonu "Join Community"... i to je sve! Bit ćete prvi recipijenti najnovijih informacija!
#

Naša se TV-kuća i veb-portal neprekidno razvijaju. Stoga smo odlučili formirati Viber zajednicu!

Odsad će svi vjerni gledatelji FACE-a, kao i čitatelji veb-portala "Face.ba", moći pratiti sve najaktuelnije vijesti koje producira njihova omiljena medijska kuća. U našoj Viber zajednici će svi članovi moći stupiti u interakciju sa novinarima FACE-a. Pozivamo vas da nam šaljete informacije od značaja, iz različitih dnevnih rubrika. Zauzvrat, prvi ćete biti u toku sa svim inovacijama koje uvodi FACE TV, kao i sa programskom shemom naše TV-kuće. 

Nama su neovisnost i inovacije primarni zadatak koji, kao novinari, ispunjavamo. Odužujemo se vama, našim gledateljima i čitateljima! FACE je, pored Viber zajednice, oformio novu rubriku i na jednom ćete mjestu imati pregled najaktuelnijih vijesti iz BiH, regije i svijeta. Više o "FACE-ovom sedmičniku" OVDJE

Kako se pridružiti FACE-ovoj Viber zajednici?

Pridruživanje našoj zajednici – u kojoj se cijene neovisnost, objektivnost i istina – nikad je lakše!

Dovoljno je da samo kliknete na link, koji će vas zatim preusmjeriti na Viber. Potom kliknite na ikonu "Join Community"... i to je sve! Bit ćete prvi recipijenti najnovijih informacija! 

Pridružiti se možete na OVOM LINKUOstali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.