Nauka i Tehnologija
Na YouTubeu sada možete igrati i igre Glasine o uvođenju igara na YouTubeu počele su u junu ove godine, no to su bile samo glasine. Sada je cijela stvar potvrđena.
#

Novi eksperiment iz Googleove kuhinje je igranje igara na YouTubeu. YouTube se pokušava ugurati na tržište videoigara s novom značajkom zvanom Playables, koja će korisnicima omogućiti online igranje na platformi bilo putem PC-ja ili mobilnog uređaja.

Glasine o uvođenju igara na YouTubeu počele su u junu ove godine, no to su bile samo glasine. Sada je cijela stvar potvrđena.

Ako vas zanima jeste li dio ovog eksperimenta, sve što trebate jeste pronaći odjeljak na YouTubeu pod nazivom “Playables” koji se nalazi uz drugi sadržaj na početnoj stranici. Testiranje je za sada ograničeno na određeni broj korisnika.

Jedan od prvih naslova koje je moguće isprobati je Stack Bounce (igra u kojoj kontrolirate loptu i gdje morate pravovremeno kliknuti kako biste razbili prstenove), naslov koji je, također, dostupan putem Googleove usluge Gamesnacks, piše "Pcchip.hr".

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.