Nauka i Tehnologija
Ne radi Vam Instagram? Protresite svoj mobitel! Korisnici će zahvaljujući Rage Shake opciji odsad moći jednostavno protresti svoj pametni telefon da bi prijavili problem s aplikacijom
#

Voditelj Instagrama Adam Mosseri objavio je na Twitteru da je kompanija dodala dvije nove opcije, što bi, prema njegovim navodima, trebalo značajno poboljšati korisničko iskustvo Instagrama.

Naime, korisnici će zahvaljujući Rage Shake opciji odsad moći jednostavno protresti svoj pametni telefon da bi prijavili problem s aplikacijom.

Mosseri navodi da će ova opcija pridonijeti pružanju povratnih informacija koje će značajno pomoći Instagramu da popravi neke greške, jer će korisnik moći puno lakše objasniti što je pošlo po zlu, prenosi "The Verge".

Osim toga, na Instagram je stigao i dugoočekivani Carousel Deletion. Riječ je o opciji koja će omogućiti korisnicima da uklone samo jednu od više fotografija iz objave, što dosad nije bilo nikako moguće, pa su mnogi bili prisiljeni ukloniti cjelokupan sadržaj.

Za korištenje ove opcije potrebno je otvoriti objavu s više fotografija u aplikaciji, kliknuti izbornik u gornjem desnom uglu, otići na edit, potom pronaći fotografiju koju želite ukloniti i odabrati delete u gornjem lijevom uglu.

Voditelj Instagrama ističe da je Carousel Deletion trenutno dostupan samo na Instagram aplikaciji za iOS, a Rage Shake zasad mogu koristiti isključivo korisnici iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.