Nauka i Tehnologija
Nove Samsungove slušalice Galaxy Buds+ prve su bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima
# face.ba/ictbusiness

Savremeni način života potiče nas da sve više aktivnosti obavljamo u pokretu, a bez obzira je li riječ o telefonskom razgovoru, preslušavanju glasovnih poruka ili uživanju u muzici tijekom dana ili treninga, bežične slušalice neizostavan su i moderan gadget, govore iz Samsunga o svojim novim slušalicama Galaxy Buds+.

„Dizajnirane za one koji žele uživati u vrhunskim zvučnim performansama tijekom streaminga muzike koju vole, Galaxy Buds+ prve su bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima, a karakterizira ih prilagodljiv sustav s tri mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive te dugotrajno trajanje baterije“, pojašnjavaju iz Samsunga.

S naprednom tehnologijom zvučnika i mikrofona te mogućnostima navigacije, Galaxy Buds+ vam omogućuju uživanje u studijskoj kvaliteti zvuka, tvrde u Samsungu i dodaju da slušanje muzike u pozadini tijekom dana postala je navika većine ljudi, a uz ove ćete slušalice s oduševljenjem uroniti u omiljenu muziku i podcaste - bez brige o bateriji.

Ove bežične slušalice osiguravaju do 11 sati neprekinutog uživanja u slušanju muzike sa samo jednim punjenjem, što se može produžiti i do ukupno 22 sata s Galaxy Buds+ prijenosnom kutijom za punjenje, tvrde u Samsungu.

Kako bi dodatno naglasili kvalitetu svojih proizvoda iz Samsunga se hvale kako je posebna prednost Galaxy Buds+ slušalica su tri prilagodljiva mikrofona, koja vam omogućuje da uživate u jasnim i glasnim pozivima te nenadmašnoj kvaliteti zvuka.

Dva vanjska mikrofona zajedno s unutrašnjim mikrofonom blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva, pri čemu prepoznaju i ističu vaš glas u pozadinskoj buci, zaključuju u Samsungu.

 (ICTbusiness)

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.