Tehnologija
Ovako izgleda novi Samsung Galaxy Note 10+ Tek nešto malo više od mjesec dana ostalo je do zvaničnog predstavljanja novih telefona Samsungove Galaxy Note 10 serije, a na internetu se pojavila prva (nezvanična) fotografija tog uređaja
#

Prema fotografiji koji je na Twitteru objavio jedan od pouzdanijih dojavljivača @Slashleaks, ovo što vidite je novi Samsung Galaxy Note 10+.

Objavljena fotografija potvrđuje dosadašnje spekulacije o dizajnu i izgledu novih Samsungovih premijum telefona, kao i većinu rendera nastalih na osnovu do sada dostupnih informacija.


Uređaji Note 10 serije će imati ekrane od ivice do ivice, a umjesto “notch”-a, kao dizajnersko rešenja prednje kamere, prisutna je rupica (punch hole), koja se ovdje nalazi na sredini ekrana.

Veći model Galaxy Note 10+ bi trebalo da bude opremljen ekranom dijagonale 6,7 inča, dok će manji Note 10 imati 6,3-inčni displej.

Pametni telefoni Galaxy Note 10 serije bi zvanično trebalo da budu predstavljeni Samsung Unpacked događaju koji je zakazan za 7. avgust u Njujorku.


FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.