Tehnologija
Skype dobio gomilu novosti Izdanje Skypea za web dobilo je puno novih značajki, među kojima su video pozivi u HD rezoluciji i mogućnost snimanja poziva
#

Nove značajke za web izdanje Skypea su dostupne ako koristite Microsoft Windows 10 ili macOS 10.12 (Sierra) ili novija izdanja, s zadnjim verzijama web preglednika Microsoft Edge ili Google Chrome.

 

Četiri godine stara aplikacija Skype for web omogućava bilo kome obavljanje video i audio poziva te slanje poruka prijateljima bez preuzimanja softvera. Moguće je i pozvati ljude koji nemaju korisnički račun pri Microsoftu u razgovor, tako što im proslijedite jedinstvenu poveznicu.

 

Među novim značajkama su video pozivi jedan-na-jedan ili grupni u HD-u, u koje možete ubacivati emotikone, fotografije i pisati tekst uživo po zaslonu.

Snimanje poziva dosta je kasno dodano u Skype za mobilne uređaje i stolna računala, tek prije kojih šest mjeseci. Od sad će biti dostupno i u izdanju za web.

 

Nadograđen je panel pomoću kojeg se mogu pratiti obavijesti, poboljšana tražilica za poruke u aktivnom razgovoru, a Chat Media Gallery pohranjuje datoteke, poveznice i fotografije podijeljene tijekom razgovora na jednom mjestu, bez obzira kad ste razgovarali

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.