Tehnologija
Amazon nudi TV sadržaje za djecu besplatno Ponuda će varirati od države do države. Primjerice, korisnici u Europi moći će streamati Peppu Pig, što neće biti dostupno besplatno u Sjedinjenim Državama
# Agencija

Ponuda će varirati od države do države. Primjerice, korisnici u Europi moći će streamati Peppu Pig, što neće biti dostupno besplatno u Sjedinjenim Državama


Od ponedjeljka Amazon nudi serije poput Daniel Tiger's Neighborhood i filmove Shrek Forever After besplatno svima koji imaju korisnički račun pri toj tvrtci, bez obzira koriste li ili ne servis Prime.

Putem servisa Prime Video bit će dostupno više od 40 dječjih emisija, dok će preko IMDb TV-ja biti ponuđeno 80 filmova.

Ponuda će varirati od države do države. Primjerice, korisnici u Europi moći će streamati Peppu Pig, što neće biti dostupno besplatno u Sjedinjenim Državama.

Besplatne TV sadržaje za djecu također nudi SlingTV, skupa s besplatnim pristupom kanalima s vijestima kao ABC News Live.

Na PBS-u je moguće gledati najnoviji dokumentarac Kena Burnsa, a Disney TV je pomaknuo prema naprijed objavu filma Frozen 2.

Besplatan sportski sadržaj moguće je naći na platformama kao što su NFL Game Pass i NBA League Pass, piše Business Insider.

(tportal.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.