Nauka i Tehnologija
Asim Ugljen: “Ostao sam bez slezene, imao sam tumor, ali u životu me spasila pozitiva” Danas je sve to za njega završena priča i Ugljen živi sretnim obiteljskim životom.
#

Glumac Asim Ugljen je sa 17 godina imao skijašku nesreću zbog koje je ostao bez slezene, a 2016. godine dijagnosticiran mu je tumor na mozgu koji je bio benigan i od kojeg se do danas potpuno oporavio. Unatoč svemu veliki je pozitivac, zbog vedrog duha publika ga obožava, a uskoro ćemo ga gledati u novoj seriji “Bogu iza nogu”.

“Nekoć davno, kad imah 17 godina, imadoh nesreću na skijanju i ostadoh bez slezene. Puno prekasno se skužilo da je slezena ruptirala i stvarno sam u zadnji tren stigao pod nož”, rekao je glumac.

Puno godina kasnije, tačnije 2016., otkriven mu je tumor na lubanji. Na svu sreću, nije bio zloćudan, a ključnu ulogu u njegovu oporavku odigrao je njegov otac Ranko Ugljen, inače uspješan hrvatski kardiokirurg, koji ga je operisao.

“Ostao je lijep ožiljak kao uspomena na tu noć. To je onaj iza kojeg vidite u kadru. Jednu stvar mu moram priznati, zašio me kako me niko nikad prije nije zašio, a šivali su me u životu”, rekao je glumac.

Danas je sve to za njega završena priča i Ugljen živi sretnim obiteljskim životom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.