Nauka i Tehnologija
Dodajte ovaj jedan sastojak u pire krompir i okus će ispasti savršen Ovih dana društvenim mrežama proširio se snimak koji otkriva mnogima nepoznatu metodu pripreme pire krompira.
#

Autorica videa Jourdyn 'Jeaux' Parks otkriva kako nije riječ o nekoj novoj, izmišljenoj metodi jer ga je ovako pripremala njezina baka.

Jourdyn, koja ovu metodu pripreme poznaje od malih nogu, nije mogla vjerovati da ljudi krompir za pire kuhaju samo u vodi, prenosi Večernji list.

Evo kako to ona radi: Prvo uzme krompire, opere ih i ne guli već ih samo premaže uljem avokada. Zatim ih stavi u lonac u koji je prethodno dodala vodu, morsku sol i sastojak koji cijeli recept čini posebnim - pileći ili goveđi temeljac - ovisno o mesu koje će poslužiti uz pire.

Temeljac će pojačati okus, a pire će biti puno kremastiji, kako tvrdi.

Kada su krompiri skuhani, dodaje maslac i mlijeko i napravi pire.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.