11.6 C
Sarajevo
29.03.2024

Netflix će poništavati račune svim neaktivnim korisnicima

Netflix je objavio da će početi poništavati korisničke račune koji su bili neaktivni duži vremenski period.

Korisnici čiji je račun neaktivan godinu dana ili duže, dobit će e-mail obavijest od tvrtke s upitom žele li nastaviti s pretplatom. Ako korisnik uopće ne odgovori ili odgovori da želi prekinuti svoju pretplatu, Netflix će deaktivirati taj račun.

Kasnije, ako korisnik čiji je račun deaktiviran poželi reaktivaciju, streaming usluga će zadržati sve preferencije i povijest gledanja filmova i serija, piše Independent.

- OGLAS -

Eddy Wu, direktor za inovacije proizvoda, na blogu Netflixove web stranice napisao je ovu objavu:

“Znate onaj osjećaj kad shvatite da ste se pretplatili na nešto, ali niste to koristili čitavu vječnost? Na Netflixu, zadnje što želimo je da ljudi plaćaju nešto što ne koriste” i nastavio:

“Stoga pitamo sve koji nisu gledali Netflix godinu dana otkad su aktivirali račun da nam potvrde žele li i dalje biti pretplatnici. Isto ćemo napraviti s onima koji su ga prestali gledati prije više od dvije godine. Pretplatnici Netflixa će navedene mailove ili obavijesti u aplikaciji početi primati već ovaj tjedan. Ako ne potvrde da žele prekinuti pretplatu, ona će automatski biti otkazana. Ako se netko kasnije predomisle, lako mogu ponovno aktivirati svoje račune”.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA