Nauka i Tehnologija
Ljubitelji iPhonea pomamili su se za jednom bojom, a na nju se već danas čeka i do tri dodatne sedmice Od svih novih dostupnih boja Apple iPhonea 11 i iPhonea 11 Pro, kupci su svoju pažnju uperili prema jednoj vrlo neobičnoj varijanti
#

Apple je nedavno predstavio svoj novi asortiman smartfona: iPhone 11, iPhone 1 Pro i iPhone 11 Pro Max. Dok iPhone 11 dolazi u šest boja i to crnoj, bijeloj, zelenoj, ljubičastoj i crvenoj, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max dolaze u space grayju (sivoj), srebrnoj, zlatnoj i novom midnight greenu (sivo zelenoj).

Dok iPhone 11 ima uglavnom pastelne tonove koji su nešto suzdržaniji od odvažne plave i intenzivno žute koje smo susreli kod iPhonea XR, iPhone 11 Pro dolazi u nešto predvidljivijim bojama koje se ponavljaju svake godine - s jednim izuzetkom.

Zagasito zelena varijanta Pro uređaja odvukla je pažnju tolikog broja potencijalnih kupaca da ju u SAD-u (kod pružatelja usluga Verizon, Sprint i T-Mobile) kupci već sad moraju čekati tri dodatne sedmice nakon izlaska telefona, prenosi MacWorld.

Čini se da mat pozadina drukčije teksture ipak privlači hrpu znatiželjnika, pogotovo s obzirom da Apple do danas nije izbacio uređaj u boji sličnoj ovoj.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.