Tehnologija
Razmišljate o promjeni izgleda? Ovo su frizure koje pristaju svima U nastavku donosimo četiri frizure koje su uvijek odličan izbor, bez obzira na stil, priliku i godine.

Moć dobrog frizera i dobre frizure poznata je svima zbog čega se u potrazi za promjenom i osvježenjem nerijetko okrećemo upravo frizerima. Nekoliko pravih rezova promijenit će ne samo kako izgledamo, već i kako se osjećamo. Osim odabira one savršene frizure koja pristaje našem licu i karakteru, nekoliko jednostavnih i brzih trikova za stilizaciju kose unosit će svježinu u naš svakodnevni look. Od omiljenih klasika poput zaglađene punđe do novih trendi pletenica koje ćemo obožavati i ove tople sezone, svaka frizura nosi trenutnu promjenu looka.

Kada govorimo o stilizaciji kose, popularne frizure nerijetko ćemo podijeliti na one koje su primjerene za određene godine i na one koje to nisu. Ipak, baš poput jednostavnih i svestranih klasika u modnom svijetu, svijet frizura donosi nekoliko odličnih frizura koje pristaju baš svima, bez obzira na godine.

Frizure koje prkose godinama

Između klasičnog i trendi, elegantnog i ležernog, smjestile su se frizure koje prkose godinama i odlično pristaju baš svima. Iako nose dozu elegancije, one istovremeno stvaraju mladolik izgled koji će laskati baš svima.

Od jednostavne fen frizure koja unosi prozračni volumen u svaku kosu do zaglađenog i zategnutog repa koji može imate gotovo anti-aging efekt, od glamuroznih hollywoodskih valova u ležernijem izdanju do razdjeljka na stranu kao jednog od omiljenih i najjednostavnijih trikova s kosom koji donosi efekt svježine, u nastavku donosimo četiri frizure koje su uvijek odličan izbor, bez obzira na stil, priliku i godine.

Fen frizura

  
 
Hollywoodski valovi 

  
 
Zaglađeni rep
  

Razdjeljak na stranu 
 
   

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.