3.8 C
Sarajevo
26.04.2024

Poznati detalji hapšenja srpskog pedofila: Ležao u sijenu, bio je prljav i gladan (FOTO)

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče.

On je uhapšen nedjelju dana nakon što je djevojčica koju je kidnapovao, M. K. pronađena u vikendici u Pasjači, i 17 dana nakon što ju je oteo na putu do škole u mjestu Suvi Dol kod Niša, javlja Blic. 

Inače, u Malči je sat i po vremena prije hapšenja bila u toku potraga policije za Malčanskim berberinom koji je oko 12 časova viđen u jednoj kući.

- OGLAS -
Kurir / 

Prema trenutno dostupnim informacijama, vjeruje se da je on prespavao u sjeniku te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

– Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen – rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se sjeniku skrivao Jovanović kaže da je primjetio da su bale sijena razbacane, a prije toga su bile složene, te pretpostavlja da je bjegunac spavao u sijenu: “Istrčao je iz dvorišta kroz kapiju. To je sigurno bio on, poznajem ga”.

RAS Srbija / 

Mještani su odmah potom pozvali policiju, ali je Malčanski berberin je pobjegao. Ipak, brzom reakcijom policije, Jovanović je nedugo potom uhapšen.

Podsjećanja radi, današnje viđanje je prvo potvrđeno viđenje Jovanovića od 29. decembra, kada je iskočio kroz prozor kuće u Pasjači, a kada je oteta djevojčica i nađena.

On je više od dvije nedjelje bježao policijskoj potjeri i to zahvaljujući činjenici da se u okolini Malče, Svrljiga i Knjaževca nalazi veliki broj kuća u kojima niko ne boravi.

RAS Srbija / 

Uprkos poteškoćama, za potjeru su uložene sve raspoložive snage od kako je utvrđeno da je 20. decembra Malčanski berberin oteo dvanaestogodišnju Moniku K. dok je djevojčica išla u školu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA