7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Preminuo glumac Igor Pervić

Beogradski glumac Igor Perivć preminuo je rano jutros u 52. godini života nakon duge i teške bolesti. Vijest o smrti glumca na svom Facebooku potvrdila je njegova djevojka Jovana Petrović koja je na ovoj društvenoj mreži objavila njihovu zajedničku fotografiju.

-Moja ljubav- napisala je Jovana ispod fotografije.

- OGLAS -

Njih dvoje zajedno su glumili u seriji “Neki čudni ljudi”, a ovako je Igor tada govorio:

– Uživam da radim sa svojom devojkom. Nas dvoje smo se tako i upoznali pre osam godina, radeći jednu predstavu. Ne smeta mi što zajedno provodimo vreme i kod kuće i na poslu jer se sjajno slažemo.

Jovana se od njega oprostila na svom fejsbuk nalogu.

Kako pišu srbijanski mediji, Pervić je preminuo u svom domu u 8:30, a vijest o smrti dragog kolege iznenadila je njegove brojne kolege koji još uvijek ne mogu vjerovati da su ostali bez velikog prijatelja i glumca.

Pervić je ostao upamćen brojnim ulogama na filmskom platnu, a ljubitelji kinematografije pamtiće ga kao jednog od glumaca mlade generacije koja je stasavala tokom 90-tih godina prošlog vijeka. Igor tokom bogate filmske karijere odigrao više od 20 filmova i isto toliko serija od kojih su najpoznatiji filmovi “Crni bombarder”, “lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Kad ljubav zakasni”, kao i serije “Lisice”, “Gorki plodovi” i “Vratiće se rode”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA