Nauka i Tehnologija
Vrlo je korisna: Jeste li već iskoristili ovu opciju na Messengeru? Facebook, trenutno poznat kao Meta, predstavio je Messenger kao 'Facebook Chat' prije 13 godina, nekoliko godina prije što je potrošio milijarde dolara pri kupovini Instagrama i WhatsAppa.
#

S obzirom na to da danas ista kompanija pod sobom ima sve navedene usluge, nekako ima smisla da bar dio njih možete povezati u jednu.

Ako koristite Messenger, moći ćete razgovarati s ljudima koji koriste Instagram bez potrebe za prebacivanjem među aplikacijama. Nadogradnju za povezivanje trebali biste dobiti unutar Instagrama. Sve što trebate napraviti je potvrditi njezino korištenje.

Ako niste dobili ponudu za povezivanje s Messengerom, onda to znači da za dvije aplikacije koristite razdvojene račune, piše tportal.

Birajte s kime razgovarate

Za redukciju pristupa među aplikacijama pristupite postavkama Messengera za dostavu poruka – Settings > Privacy > Message Delivery. Tamo možete birati želite li da prijatelji s Instagrama (i poznanici) mogu slati poruke na vaš Messenger ili ako im to prvo želite dozvoliti.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.