13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Danas odluka o pobjedniku nogometnog Kupa BiH

Sarajevo u Široki Brijeg putuje s tri gola prednosti iz prvog meča.

Pomoćni trener Širokobriježana Aleksandar Vlaho priznaje da je Sarajevo favorit za osvajanje naslova, ali da se njegova ekipa neće predati.

“Znamo kako je završila prva utakmica i naravno da je Sarajevo favorit. Ulaze u utakmicu sa dobrom prednošću i sigurno da će čekati da mi napadnemo i igrati na kontranapade. Realno mi nakon rezultata od prve utakmice nemamo šta izgubiti. Pokušat ćemo da napravimo povijesni rezultat i dat ćemo naš maksimum kako bismo pobijedili, a da li će to biti dovoljno vidjet ćemo na kraju. Dok postoji i najmanja nada mi ćemo se boriti i pokušavati. Ovo je naša predzadnja utakmica na Pecari ove natjecateljske godine i želimo ostvariti pozitivan rezultat i obradovati navijače” – kazao je Vlaho.

- OGLAS -

Defanzivac gostujućeg tima Nihad Mujakić očekuje da Sarajevo sačuva prednost iz prvog susreta.

” Igrali smo nedavno utakmicu protiv Širokog Brijega i ostvarili smo dobar i povoljan rezultat. Idemo u Široki da odigramo jednu pametnu i strpljivu utakmicu i nadam se da ćemo zadržati prednost, te osvojiti Kup BiH. Atmosfera u ekipi je odlična i svi smo fokusirani da obradujemo naše navijače “- istakao je.

Susret se igra na stadionu Pecara od 17 sati.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA