Vijesti
Agencija za školovanje i stručno usavršavanje dobit će IADLEST certifikat U četvrtak, 16. januara, bit će održana ceremonija predaje IADLEST certifikata/akreditacije Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.
# Agencija

U četvrtak, 16. januara, bit će održana ceremonija predaje IADLEST certifikata/akreditacije Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

IADLEST je Međunarodna udruga direktora za standarde i obuku u oblasti provedbe zakona, a njihova akreditacija postavlja standarde koji promoviraju najbolje prakse za policijske akademije (53 standarda o statutarnoj usklađenosti, sporazumima, politici pružanju pomoći, kadrovskim pitanjima, postupcima rada, objektima, evidencijama, planiranju i provedbi obuke, polaznicima, informacijskim tehnologijama, fiskalnim pitanjima i opremi), priopćeno je Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Svečanosti će nazočiti ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, Marka Damitio i Richard Gauthier iz IADLEST-a, direktor INL-ova ureda u BiH (Ured za suradnju agencija za provedbu zakona u borbi protiv narkotika Vlade SAD) William Kuehl, ataše ICITAP-a u BiH (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD) Benjamin Rockwell i projekt asistenti ICITAP-a Alija Kulić i Alma Dautbegović.

Svečanost će biti održana u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u vojarni "S.B.Kraljević" Rodoč (preko puta Mostarskog sajma) u 11 sati.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.