11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Milanović verbalno napadnut na biralištu u Zagrebu: Pobjedi se radujem

Predsjednički kandidat Zoran Milanović glasao je u nedjelju u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, a to je učinio na biračkom mjestu u OŠ ”Petra Zrinskog” u Zagrebu, javlja Anadolu Agency (AA).

Bivši hrvatski premijer i nekadašnji predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović na biračko je mjesto stigao u pratnji supruge Sanje Milanović.

Milanovića je po izlasku sa biračkog mjesta verbalno napao nepoznati muškarac.

- OGLAS -

“Ovo nije slučajno. Ovo je ipak slobodna zemlja. Izborna je šutnja. Ovakvi huligani me ne mogu izbaciti iz takta. Izađite na izbore. Ovi izbori nisu obračun ni s kim nego nastojanje da budemo normalna i pristojna zemlja”, kazao je Milanović.

Istakao je da vjeruje da će pobijediti na izborima.

“Izbori su bitni zbog sudjelovanja jer ljudi odlaze van zemlje. Od ponedjeljka će sve korak po korak biti drukčije, pobjedi se radujem”, rekao je Milanović.

Širom Hrvatske jutros su otvorena birališta čime je počeo drugi krug predsjedničkih izbora, a Milanovićev protukandidat je aktuelna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.
Birališta se zatvaraju u 19 sati, a potom bi trebale biti objavljene izlazne ankete. Prvi nepotpuni rezultati će biti objavljeni u 20 sati.

Pravo glasa na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj ima ukupno 3.860.095 registriranih birača, od čega 3.681.175 birača s prebivalištem u Hrvatskoj i 178.920 birača u inostranstvu.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA