Vijesti
Ana Jež, prva žena zbog koje je u BiH pala vlast i smijenjen gradonačelnik!
Ana, žena zbog koje se gradonačelnik Prijedora htio ubiti: Smijenili su ga oni koji su ga postavili!
Prva TV-ispovijest Ane Jež: Sva patologija politike Dodikovog SNSD-a viđena iznutra! Senad: Jeste li Vi prijedorska Mata Hari, špijunka? Ana: Ne; gradonačelnika Prijedora je smijenila njegova stranka! Pisala sam i Dodiku i njegovoj kćerki Gorici!
Između Dalibora Pavlovića i mene nije bila afera! Saša Bursać, prvi čovjek SNSD-a Prijedor, namjestio je aferu Pavloviću, jer je prestao biti poslušan! Po Bursaću sam ljubavnica koja je prodala telefon iz bijesa!

Nemam nimalo bijesa u sebi! Osjećam gađenje prema SNSD-u! Pavlović je bio zaljubljen u mene! Pisao je to mojoj drugarici i mojoj kumi! Slobodanu Javoru, kandidatu SNSD-a, propale su vakcine u "Beko" frižideru!

Prvi put se u BiH zbog jedne žene, afere, seks-skandala desila politička ostavka, smjena vlasti i vanredni izbori!

Pavlović je dvije godine boravio u mojoj kući svaki dan! Bursać mu je rekao kako ima eksplicitne fotografije koje će izaći u javnost! Njegova supruga je našla taj telefon; ne znam kome ih je dala! Ja te fotografije nisam dala u javnost! Pričaju da sam prodala telefon za 50 hiljada eura... To je laž. Evo ga, to je taj telefon! To je politička namještaljka! Pavlović je pošten čovjek sa sela! Saša Bursać je namjestio aferu Pavloviću! Pavlović je plakao i pričao da ne može izdržati pritisak, da ne valja nikome! Tablete za smirenje je pio svaki dan! Čitavu predizbornu kampanju sam ja vodila! Od 2006. godine sam član SNSD-a! Sve objave na Facebooku sam ja vodila! Vodila sam stranicu gradonačelnika! Kad je to saznao Saša Bursać – skinuta sam; Pavlović je izgubio kontakt sa mnom! Po Bursaću sam ljubavnica koja je prodala telefon iz bijesa! Nemam nimalo bijesa u sebi! Osjećam gađenje prema stranci! U SNSD-u sam zbog Dodika! Poslije ovog gostovanja vjerovatno više neću biti! Pavlović nije nigdje uzeo moje ime u usta; uzeli su njegovi poltroni! Između Dalibora Pavlovića i mene nije bila afera! Do izbora u Prijedoru će izaći još videozapisa; bit ćete iznenađeni! U pitanju su mnogo veći ljudi iz SNSD-a! To je stranka koja gleda samo sebe! Smatraju da je Prijedor njihov!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.