Vijesti
AT Store počeo s prodajom novih iPhone modela Autorizirani Apple Reseller AT Store, jučer je organizirao svjetsku premijeru novog iPhonea XR. Predstavljeni su iPhone Xs, iPhone Xs Max I iPhone XR.

Autorizirani Apple Reseller AT Store, jučer je organizirao svjetsku premijeru novog iPhonea XR. Predstavljeni su iPhone Xs, iPhone Xs Max I iPhone XR.

Simboličnim puštanjem balona, 27 dječaka I djevojčica osnovne škole “Isak Samokovlija” uz odbrojavanje pustili su oko 300 šarenih balona, koji predstavljaju boje novog iPhonea XR. Mališani su imali crvene nosiće, koji simboliziraju I šalju poruku da svi zajedno pomognemo djeci oboljeloj od taka. AT Store je dio sredstava odvojio za bolesnu djecu kojo je potrebna podrška I pomoć.

- Ovo je za nas historijski event, jer ovo je prvi put ikada da se iPhone u BiH prodaje zajedno sa ostatkom svijeta. Ovo je važan i veliki dan za BiH, za naše kupce i naše uposlenike - kazala je Dijana Đurđević, menadžerica prodaje AT Store-a.

Prvi kupci iPhone-a dobili su poklone I družili se uz muziku za koju je bio zadužen DJ Alvin.

AT Store svojim kupcima za iPhone nudi dvije godine garancije, besplatnu dostavu širom BiH, te nezaboravno iskustvo kupovine.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.