Vijesti
Avdić za Face: "Na snimku se sve vidi, a to što Tegeltija priča da je snimak isječen je njegova stvar"
# Face TV

Novinar "Žurnala" Avdo Avdić koji je ispred ovog portala objavio i detaljno opisao navodne protuzakonite radnje koje radi predsjednik VTSV-a Milan Tegeltija za Face kaže da nema šta komentarisati oko ovog slučaja jer se sve iz priloženog vidi. 

"To što on govori da je snimak isječen, to je njegova stvar. Neću da ulazim u polemiku s Tegeltijom. Ne bih ja ništa komentarisao. Svi vide šta je u pitanju", kaže Avdić za Face te dodaje: 

"Ne znam šta je problem odakle je ovaj snimak. Je li problem što je Tegeltija uzeo mito ili odakle nama snimak", dodao je Avdić. 

Podsjećamo, internetski portal Žurnal, koji je prvobitno objavio informacije o umiješanosti predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milana Tegeltije u korupciju, objavio je danas i snimak na kojem je jedan od sudionika i Tegeltija, a na kojem razgovara s Nerminom Aleševićem, biznismenom iz Velike Kladuše.

Na snimku ovog portala vidi se kako Tegeltija sjedi u društvu inspektora SIPA-e Marka Pandže, za kojeg se ranije u tekstu tvrdilo da je uzeo 2.000 KM od Aleševića kako bi mu pomogao da ubrzaju njegov predmet u Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Tegeltija za Face: "Neko je iskoristio razgovor sa mnom, a te ljude nikada više nisam vidio"

Podsjetite se i šta je sve rekao Avdić u intervjuu za Face: 

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.