Vijesti
Azem Vllasi: Ne vode srpsku politiku u Crnoj Gori ova lica koja su pobijedila, već…
Dešavanja u Crnoj Gori podsjećaju na vrijeme 90-tih na Kosovu! Uz podršku iz Beograda, SPC igra glavnu ulogu koja predstavlja infrastrukturu za širenje velikosrpske ideje!
! Direktno se ide na rušenje države Crne Gore! Krivokapić lice koje ide ispred prosrpske koalicije. Oni su potpisali neki sporazum, ali svako je primijetio da pravi lideri sadašnje opozicije ne stoje iza toga.

Odnosi s Kosovom će toliko zahladniti jer će oni slijediti politiku Srbije, a to je neformalno povlačenje priznanja! Crna Gora se otela Srbiji, Milo Đukanović izrazio odlučnost da se sačuva država! Politici Đukanovića treba zahvaliti što u Crnoj Gori nije došlo do rata! Albanci isprepadani, Abazovića ne računaju da zastupa njihove interese!

Ni Albanija ni Kosovo nemaju pretenzije za prekrajanjem granica. Priču o velikoj Albaniji širi srpska propaganda, a zapravo time hoće pokriti istinu, pretenzije za velikom Srbijom! U svakom ratu za veliku Srbiju su izgubili! BiH zakovana Dejtonskim sporazumom! Ideja o velikoj Srbiji je ostala živa, ali Srbija zbog toga ne može ratovati, nema snage, promijenila su se vremena! Srbija s Kosovom završila ’99, nema povratka!

Dodik će sve učiniti protiv BiH kao jedinstvene države! Retorika iz Zagreba ne liči na pošten stav prema susjednoj državi! Da primaju Dodika tamo - to je skandal! On radi protiv BiH, nema svoj stav, nego je zastupnik politike Srbije i Rusije! Teško mi je da razumijem pasivnost bh. političara. Sreo sam se sa Izetbegovićem, slijegao je ramenima, rekao da misli kao i ja! BiH treba očuvati, makar i takvu Dejtonsku!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.