Vijesti
Bećirović: U ovu zemlju je od 1995. do 2000. godine ušlo oko 20 milijardi konvertibilnih maraka. Gdje je nestao taj novac?
Pitate me za prebivalište? To je jedna velika ubleha! SDA je prpremila taj zakon!
#

Ti koji misle da mogu pincetom izvući jedno pitanje, a da mi ne otvorimo i brojna druga pitanja, ako neko hoće u retrovizor da gleda. Ti se grdno varaju. A nećemo tako. Otvorićemo mnoga pitanja. Krenućemo od 1995. godine. U ovu zemlju je od 1995. do 2000. godine ušlo oko 20 milijardi konvertibilnih maraka. Gdje je nestao taj novac? Hoće li neko odgovoriti na to pitanje.

Mi smo imali parlamentarnu državnu komisiju koju je vodio gospodin Sefer Halilović. Procjena je da je između četiri do osam milijardi maraka, da nemate nikakav podatak gdje je taj novac.

Napomena: Ovaj tekst je naknadno izmijenjen zbog oznake portala Raskrinkavanje.ba kao "greška". Naime, u transkriptu gostovanja Denisa Bećirovića bilo je navedeno da je govorio o 20 milionaKM koji su nestali. Međutim, riječ je bila o milijardima. Netačno je bilo navedeno i da je rekao da je taj iznos nestao 1995. godine. Bećirovič je naglasio da je 20 milijardi KM ušlo u Bosnu i Hercegovinu u periodu od 1995. do 2000. i nije precizirao kad je taj novac nestao. FACE TV izvinjava se svojim čitaocima zbog greške u izvještavanju.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.