Vijesti
Benjamina Karić odgovorila Stanivukoviću Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva nakon što je primila pismo gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanovukovića, na isto je odgovorila zahvalivši se na pozivu i kazavši da se rado odaziva
#

Odgovor Benjamine Karić prenosimo u cijeosti: 

Poštovani gradonačelniče Stanivuković,

Primila sam Vaše ljubazno pismo sa čestitkama za izbor na dužnost gradonačelnice Grada Sarajeva i dobrim željama za realizaciju uspješnih projekata za dobrobit stanovnika glavnog grada i svih građana naše domovine Bosne i Hercegovine. Na tome Vam toplo zahvaljujem.

Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banja Luci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine. Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banja Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem.

Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno od mojih opredjeljenja.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.