Vijesti
Brat ubijenog policajca Šehovića: Pored organa reda, čuvajte se i mene Alen Šehović, brat jednog od ubijenih policajaca poručio je ubicama da ga se čuvaju, posebno jer je bez obilježja i nije lako uočljiv
# Facebook

Automafija koja je usmrtila policajce iz Kantona Sarajevo Davora Vuinovića i Adisa Šehovića još nije pronađena. Neutješni brat Adisa Šehovića obratio se ubicama javno.

“Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od momenta kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, morat ćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primjetan”, rekao je Šehović.

Alen Šehović je kobne noći nekoliko puta putem telefona pokušao kontaktirati svog brata ali nažalost nije uspio.

“Molim dragog Boga da se počinioci privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se…”, za kraj je poručio brat ubijenog policajca, Alen Šehović.

Policijske snage iz Bosne i Hercegovine zajednički provode aktivnosti kako bi se što prije pronašle ubice policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vuinovića.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.