Vijesti
Vučić ne smije reći da je bio genocid u Jasenovcu, jer bi morao priznati genocid u Srebrenici!
Bursać: Handke i ono političko go*no! “Oslobođenje” licemjerno, znali su stavove Bazdulja!
Urednik „Oslobođenja“ odlično zna stavove Bazdulja, to je čovjek koji piše za srpske portale, bori se za Srpski svet! Ugledna novina bi trebala stati iza svog čovjeka, to je licemjerno! Stvari su jasne,vi ste prihvatili takvog čovjeka, trebate ga braniti!
Vučić kaže moramo priznati naše zločine, zašto nije rekao koje zločine: Višegrad, Prijedor, Srebrenicu?! Ne smije reći da je bio genocid u Jasenovcu, jer bi morao priznati genocid u Srebrenici! Tako Srpske žrtve baca niz rijeku!

Na zabavi s Handkeom su svi koji trebaju biti, začudio bih se da neko fali od tih ljudi! Handke je došao samo iz razloga jer je negator genocida, neko ko je ljubitelj ratnih zločina! Čudim se ljudima koji se čude otkud Bazdulj tu, bilo bi mi čudno da on nije s Kusturicom, to je očekivano!

Senad: “Oslobođenje“ se preko društvenih mreža odreklo Bazduljovih usluga.

Dragan: Urednik „Oslobođenja“ odlično zna stavove Bazdulja, to je čovjek koji piše za srpske portale, bori se za Srpski svet! Ugledna novina bi trebala stati iza svog čovjeka, to je licemjerno! Stvari su jasne, vi ste prihvatili takvog čovjeka, trebate ga braniti! Otkud ovaj nacionalistički rijaliti, je li Dodiku nedostajalo političkih poena da dovodi Handkea na Dan borbe protiv fašizma, na Dan džamija?! Dodik uradio sve što je mogao da dovede arhitektu Slobodana Miloševića, Petera Handkea! Handke je druženjem s političkim govnetom sam sebi skočio u stomak! Za Handkea je ovo doživljaj o kojima će pisati u svojim knjigama, a nije otišao posjetiti Ferhadiju! Handke se razotkrio do kraja, evo nam još jedne prilike da vidimo s kim druguje! Geneza koja govori da svi Srbi moraju biti u jednoj državi dovelo je do toga da su Srbi nestali, a svi okolni narodi su platili ljudskim životima zbog velikosrpske politike! Sintagma Srpskog sveta se svakodnevno propagira, svakom normalnom čovjek se to ni najmanje ne sviđa! Srbi se sprdaju s historijom svoga naroda! Ne smiju reći da je bio genocid u Jasenovcu, jer bi onda morali priznati genocid u Srebrenici! Uvijek se sjetim rečenice zločinca Karadžića kada su ga pitali „Šta će biti s narodom?“, odgovorio je „Ko j… narod“! Granice između RS-a i Federacije nema, postoji država BiH! Ne znam koliko bi Dodiku trebalo greda da to napravi! Neko mu je to nametnuo kao i priču o mirnom otcjepljenju!

Vučić kaže moramo priznati naše zločine, zašto nije rekao koje zločine: Višegrad, Prijedor, Srebrenicu?!

Kod Kobilje glave trebala bi prestati BiH, meni je to strašno! Očekivati od Dodika, Vučića i Bakira ljudskost i očekivati da će priznati zločin i genocid je kao vjerovati da ćemo biti ljudi s krilima! Imate verziju Dodikovog „Non papera“, RS-ovog „Non papera“, ispada da svaka javna ličnost ima svoj „Non paper”, meni je to smiješno, zbog toga nećemo prepoznati autora pravog „Non papera“!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.