Vijesti
Mi smo najobičnija goveda! Nas treba ukinuti! Zašto padam u vatru?!
Cenić,ljuta:Ovo društvo ne treba spašavati! Fadile,nećeš se,sine,imati čime baviti!Imamo milijarde,daće ih svojima!
Mi nismo zaslužili da spašavamo ovo društvo! Treba nas raseliti,ograditi državu žicom i neka služi kao zoo vrt ili prirodne ljepote!!
Smiri masu,gotovo,ovo je Korona,ona je kriva! Dodik i Novalić rekli da će se ekonomijom baviti nakon virusa,halo! Nećete se imati čime baviti!

Dajte sigurnost,to je najvažnije,radnicima ,građanima i privredi! Vlast hoće da u javni dug pretvori i dug državnih i privatnih-stranačkih-podobnih  firmi!onda ćemo mi otplativati njihov dug! Ovo su virusni profiteri! Ako sada ne daju veću platu ovima koji voze robu  i rade u tržnim centrima,haram im bilo! Banke su likvidne, odluke Agencije za bankarstvo su skandalozne,pa banke ta prava već imaju! Treba jednostavno proglasiti moratorij – nema vraćanja kredita,ni kamata najmanje tri mjeseca,ni građani,ni firme ! ko će tužiti,prinudno naplaćivati?! Ko će nositi tužbe? Golub pismonoša?! Strane banke su povlačile pare u recesiji 2008 godine iz BiH! Šta ako ljudi budu tražili svoj keš a banke kažu da nema?! E,onda mi recite kako imate pare za kredite?! Para ima! Imaju dva puta više para nego što je propisano ! U ratu:nekom rat-nekom brat,a u Koroni:nekom je Korona sestra,rođena! Tenderi,nabavke- ko će pitati “komisiju” gdje šta ide?! Taj Smailbegović,što je sinoć bio u ovom CD-u, šta hoće,zašto bi smanjio plaću radnicima?!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.