15 C
Sarajevo
26.04.2024

Mama dječaka kojem se niko nije pojavio na rođendanu: “Žalim svaku sekundu ovoga”

Teddy Mazzini pozvao je 32 razrednih kolega na proslavu svog šestog rođendana koja se održavala u jednoj pizzeriji, no nitko se nije pojavio. “Da se mogu vratiti u tu nedjelju navečer nikad ne bih objavila fotografiju online”, rekla je dječakova majka Sil Mazzini za Daily Mail.

“Previše nam je i ne vjerujem da je fotografija postala toliko viralna. Mrzim svaku minutu tog izlaganja”, dodala je. Otkrila je i kako njezin sin neće slaviti sedmi rođendan – nego će ga umjesto toga odvesti negdje.

Ove godine mogao je birati izlet u Disneyland, Legoland ili tulum s klincima iz svog razreda. Teddyjeva majka poslala je pozivnicu svim njegovim vršnjacima iz vrtića u Tucsonu u Arizoni, no ni jedan od njih nije se pojavio.

- OGLAS -

“Nekoliko ljudi bilo je pristojno i rekli su da ne mogu doći, no od svih ostalih, nitko nije došao”, rekla je razočarana majka. “Gotova sam sa zabavama na neko vrijeme”, našalila se za ABC15.

Teddy je u međuvremenu dobio karte za jučerašnju utakmicu Phoenix Sunsa i LA Lakersa (koju su gosti uvjerljivo dobili), ali i brojne poruke podrške sa svih strana svijeta, što je puno previše pažnje ako se pita njegovu majku.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA