10.5 C
Sarajevo
19.04.2024

50 Cent kupio prve redove na konceru Ja Rula samo da bi dvorana izgledala prazno

Reperi 50 Cent i Ja Rule u svađi su već 20 godina tokom kojih se između ta dva muzičara događalo mnogo bizarnih situacija, no vrhunac je definitivno bio potez 50 Centa na sinoćnjem koncertu Ja Rulea.

50 je kupio 200 sjedišta u prvim redovima koncerta da bi dvorana izgledala prazno. Zatim je na Instagramu objavio fotografiju neke poluprazne dvorane i fotošopirao sebe kako sjedi na jednom mjestu.

Ja Rule mu je zatim vratio, također putem Instagrama, najprije objavivši fotografiju na kojoj je 50 Centu fotošopirao periku i šminku. Zatim je objavio još jednu fotografiju s promocije votke. 50 se tad fotografirao sa transseksualnim fanom, a Ja Rule je uz fotografiju s nekoliko Photoshop dodataka napisao: “Ovo se događa na tim promocijama votke… Pijte odgovorno, ljudi.”

- OGLAS -

Svađa dvojice repera počela je u devedesetima i to navodno nakon što je Ja Rule opljačkan u jednoj trgovini u njujorškom Queensu, odakle su obojica. Nekoliko sedmica kasnije, Ja Rule je rekao da je vidio 50 Centa kako sjedi s osobom koja ga je opljačkala. Ja Rule danas poriče tu priču te tvrdi da se 50 naljutio jer ga je ekipa iz Murder Inc. ignorirala i odbacila tokom snimanja Ruleove pjesme Murda 4 Life.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA