6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

Mali T-Cross stiže na jesen, evo i prvih detalja!

Naime, model T-Cross  bit će njihov novi predstavnik SUV klasi. Serijska verzija modela, koji je predstavljen 2016. godine na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi kao dugo očekivani koncept, sada je korak do stvarne proizvodnje. Marka Volkswagen s vozilom T-Cross proširuje ponudu SUV-ova, koja će sada uključivati i ovaj mali model.
 
„Ja sam puno više od običnog vozila“ –to je geslo koje prati predstavljanje T-Crossa. Riječ „više“ stoga se treba shvatiti kao program: vozilo nudi više, a istovremeno ne košta više. Svjetska premijera novog T-Crossa održat će se ujesen. Volkswagen će do tada skratiti vrijeme čekanja omogućujući prvi pogled na budući SUV u klasi malih vozila, prenosi Jutarnji.
 
T-Cross, T-Roc, Tiguan, i Touareg sada će činiti četiri formata SUV-ova marke Volkswagen. Ovaj Volkswagen dugačak 4107 mm uvijek je opremljen pogonom na prednje kotače, funkcionalno je osmišljeni inteligentno konstruiran.  Iz Volkswagena napominju kako modularna platforma MQB stvara iznenađujuću količinu prostora u vozilu. Stražnja je klupa, primjerice, namjestiva po dužini – zaviše prostora za koljena ili više prostora za prtljagu.
 
Pozitivan utjecaj modularne poprečne platforme očituje se u svim područjima. T-Cross stoga ulazi na tržište kao jedno od najsigurnijih vozila u svojoj klasi, a to je zajamčeno izvrsnim svojstvima vozila u pogledu sigurnosti tijekom sudara i čitavim nizom sustava potpore.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA