Vijesti
Damir Mašić uputio oštru poruku Novaliću: Povuci se sa pozicije premijera Šef Kluba SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Damir Mašić reagirao je na posljednju obaju premijera FBiH Fadila Novalića.
#

Naime, Novalić je nakon sastanka sa Edinom Vranjem, bivšim visokim dužnosnikom Federalne uprave policije, koji je prije nekoliko dana pušten na slobodu iz pritvora u Srbiji objavio komentar na društvenoj mreži Facebook.

- Neizmjerno sam sretan što je naš heroj Edin Vranj konačno u svojoj domovini. Edine, ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina. Drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju - naveo je Novalić u opisu zajedničke fotografije s Vranjom koju je objavio na svom Facebooku.

Na šta je reagirao Mašić, te poručio "Da nije žalosno bilo bi smiješno!".

- Fadile, prvo pomozi sebi, a onda i svima nama i povuci se sa pozicije premijera sa koje nas gotovo sedam godina svakodnevno unesrećuješ. Stisni petlju i uradi to sam, jer tvoja stranka nema ni petlje ni kuveta to da uradi - poručio je Mašić, prenosi Avaz.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.