Vijesti
Davor Dragičević za Face: Tomić je udbaš koji od početka radi za suprotnu stranu. Motiv ubistva bit će poznat kada dođe sudski proces Davor Dragičević dao je izjavu za naš portal nakon jučerašnjih izjava bivšeg advokata, iako ga on tako ne može nazvati, Duška Tomića, da je njegov sin ubijen zbog navodnog novca koji je „pronašao“ putem hakiranja
#

Tomić je izjavio da je onaj čiji je novac, ubio Davida, što je vidno razljutilo Davora, pa ga je nazvao udbaškim đubretom.

„To je jedan udbaš koji je od početka radio za suprotnu stranu. To jeste lično za Milorada Dodika i Dragana Lukača ne bi li napravio njihovu konstrukciju o ubistvu Davida Dragičevića. To je pokušano i onaj dan kad su došli u Tužilaštvo. Ifet Feraget i ja znamo šta je istina, samo čekamo sudski proces“, rekao je Davor.

Kazao je da Tomić nema kredibilitet da zastupa bilo koga, a kamo li njega i njegovu porodicu.

„To je jedna stara ofucana priča. Mislim da su to svi prepoznali. Sam njegov izlazak u javnost, a on nema pravo da se oglašava putem medija, jasno vam  govori sa koje je strane je pozvan. Bio je na protestima ispred VSTV-a, a došao je ne bi li napravio neki incident“, kaže Dragičević.

Priče o hakovanju računa i velikim sumama novca, kao i do sada otac Davida je demantovao.

„Ma molim vas, sudski proces nije počceo, ubice nisu uhvaćene, a on da zna motiv. Ja sam njega tužio advokatskoj komori. Morat će biti sankcionisan“, kazao je.

Otac nesretnog Davida smatra da su mu sina ubili pripadnici MUP-a RS. Stoga se vješto skrivaju ubice, ali i dokazi.

„O motivu ćemo kada dođe sudski proces, a on će uskoro. Tada će to biti relevantno. Sve će se fino saznati. Oni to znaju, zato i dalje pokušavaju sa montiranim ljudima koje ubacuju u proces“, smatra Davor.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.