Vijesti
Selim Bešlagić i Omer Berbić,deda i unuk u istoj partiji i misiji.
Deda i unuk ,političari, Bešlagić-Berbić: Ovi na vlasti su beskičmenjaci, diletanti! Ja imam stav!
Berbić:Ambicija mi je da budem Predsjednik!Mlad sam,mogu sanjati velike snove! Afera respiratori je krađa,ukrali su svi! Maline su čisti lopovluk,zasadio sam maline i čekam da izrastu respiratori!
Senad:Ko posadi maline,obrao je bostan! Selim:Posadio sam ja i bostan! Novalić je sam sebe otkrio,to je komandna odgovornost,ko je general? Zatajio je u tom sistemu.

Treba uvesti obavezno glasanje-ko glasa dobije benefit,ko ne glasa,dobije kaznu! 100 maraka kazne puta 100.000 neglasača,eto tako se može CIK sam finansirati!

Politički lideri ne prave nasljednike,misle da će vječno živjeti! Omer: Imam 24 godine,završio sam fakultet,vratio se iz Brisela i svjesno ušao u ovu septičku jamu! Selim:Za političare bi se trebao uvesti psiho test,kao na vozačkom ispitu!

Omer:Neću da šutim,rođen sam sa stavom! Dosta je bilo da fina gradska raja šuti i pušta da je nefina gradska raja lupa! Ako nemate stav u politici,niste političar već roba! U Tuzli više znače porodični odnosi u zapošljavanju! Javno obećavam da kada pobijedim nikada neću uzeti veću platu od prosječne!

U politiku ne zbog para,već zbog morala! Senad:Smije li ko izaći na megdan,izbore,Jasminu Imamoviću? Omer: Imamo kandidata,Čička! Selim: Deset godina sam u karantinu,pod Interpol potjernicom,navikao sam,nigdje nisam mrdnuo,sada sam konačno slobodan!

25.maj 1995. godine mi je najtragičniji dan u životu, da su živi,imali bi djecu. Njihove porodice nisu tretirane kako treba u ovom društvu.

Omer: Kapija nam je najveća rana i bol Tuzle,jedna od najvećih u BiH…ako su dopustili da deset metara od Kapije ima nargilhana koja pušta Cecu,onda…Selim: A,nije završen Memorijalni centar 25.maj….

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.