3.8 C
Sarajevo
19.04.2024

NBA sezona ostavlja tragove, ponovno ozlijeđene dvije superzvijezde

Naporna sezona u NBA ligi ostavlja traga na igračima, pa će dva superstara morati izbivati određeno vrijeme zbog potencijalno opasnih ozljeda.

Anthony Davis ranije je završio utakmicu njegovih LA Lakersa i Denver Nuggetsa zbog upale Ahilove tetive, koja ga već neko vrijeme muči.

Kevin Durant se tek vratio nakon sedmodnevnog izbivanja zbog covid-protokola, a sad će propustiti barem dvije utakmice zbog bolova u tetivi koljena.

- OGLAS -

Nije jasno kad se Durant ozlijedio. U subotu je zaigrao prvi put protiv Golden State Warriorsa od odlaska na ljeto 2019., a Netsi su objavili da ga neće biti na utakmicama protiv Sacramenta i Phoenixa, što znači da bi se trebao vratiti za spektakl protiv LA Lakersa u četvrtak, ali s obzirom na nepoznanice oko ove ozljede, za to nema nikakve garancije.

Durant je propustio cijelu prošlu sezonu zbog Ahilove tetive, ali nakon povratka uopće se na njemu ne vide posljedice najteže ozljede u košarci te u 19 utakmica ima prosjeke od 29.0 koševa, 7.3 skoka i 5.3 asistencije.

Upitno je i hoće li Davis igrati u najiščekivanijoj utakmici regularnog dijela sezone. Njega već neko vrijeme muči Ahilova tetiva, prošlog je tjedna propustio dvije utakmice, a ozljedu je obnovio nakon kontakta s Nikolom Jokićem prilikom ulaza pod koš. Otišao je u svlačionicu i više se nije vraćao, a današnji pregled otkrit će koliko je situacija ozbiljna.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA