15 C
Sarajevo
28.03.2024

Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ”Zvijezda je rođena”

Film “Zvijezda je rođena” jedan je od najvećih hitova svjetske kinematografije u 2018. godini.

Glavne su zvijezde filma glumac Bradley Cooper i pjevačica Lady Gaga, koja je toliko oduševila izvedbom da joj mnogi predviđaju i osvajanje prestižne filmske nagrade Oscar.

Inače, Bradley je i redatelj filma koji mu je bio debi na ovom području, i to kakav. No film možda ne bi bio toliki hit da su glavni glumci bile neke druge holivudske zvijezde, a to ćete pomisliti čim vam otkrijemo dva imena koja su se razmatrala za ovu ulogu.

- OGLAS -

Radi se o Jennifer Lopez i Willu Smithu, koj su zaista vrhunski, no nekako ih ne možemo zamisliti u ovim ulogama. “Razgovarali smo o scenariju i tim ulogama, no nikada se ništa nije konkretno poduzelo u vezi s tim. Tako je to s projektima”, otkrila je u nedavnom intervjuu Jennifer.

Unatoč propuštenoj prilici, Jennifer je otkrila da je jako ponosna na Bradleyja, ali i na Gagu. “Prijateljice smo i gledanje njezine uloge bilo je sjajno iskustvo. U životu se sve uvijek dogodi u pravo vrijeme”, poručila je Lopez, koja je ostvarila ulogu u komediji “Second Act”, koja uskoro stiže i u naša kina i u kojoj glumi s najboljom prijateljicom Leom Remini.

Kako je sama priznala, odlično se poistovjetila s ulogom Maye koja nastoji pokazati da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu.

“Više ne dopuštam da tuđa mišljenja utječu na to kako razmišljam o sebi, no za to mi je trebalo puno vremena. Na početku karijere to sam dopuštala i osjećala sam se jako loše. Slušala sam razne kritike i sumnjala u svoj talent. Dugo me to pogađalo”, iskreno je priznala 49-godišnja latino diva koja danas ima baš sve –uspješnu karijeru, dvoje djece, milione na bankovnim računima te zgodnog dečka Alexa Rodrigueza, koji ju drži kao kap vode na dlanu.

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA