13.8 C
Sarajevo
28.03.2024

Topla priča nove Miss svijeta 2018.

Ovo međunarodno natjecanje održano je u Sanji na jugu Kine, a Ponce je okrunila Indijka Manushi Chhillar, koja je pobijedila prošle godine.

Drugo mjesto je osvojila Miss Tajlanda, a pratilje su bile natjecateljice iz Bjelorusije, Jamajke i Ugande. Ove godine, za titulu se borilo 118 žena.

Vanessa je postala prva Miss Meksika koje je preuzela titulu najljepše žene na ovom natjecanju. Meksičke ljepotice su do sada uvijek bile jako zapažene, ali ni jedna nije uspjela otići kući s krunom.

- OGLAS -

Kao i svaki put do sada i ovog puta je bilo onih koji nisu bili zadovoljni njezinim izborom, ali tako je bilo sa svakom njezinom prethodnicom, pa se tim stvarima ne treba zamarati.

Vanessa je poznata i po aktivnosti u raznim humanitarnim akcijama, ali i po zalaganju obrazovanja djevojčica iz meksičkih sela.

 

Osim što ljepote, Vanessa ima i veliko srce, pa je i s te strane, svakako zaslužila ovu titulu. Završila je međunarodnu ekonomiju kao jedna od najboljih studentica, a ima i diplomu sa studija ljudskih prava, te je članica upravnog odbora Rehabilitacijskog centra za pomoć djevojčicama s poteškoćama u razvoju.

“Svi bi se trebali barem jednom u životu baviti volonterskim radom. Jako ćete se pozitivno iznenaditi”, kratko je komentirala nova Miss svijeta.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA