Vijesti
Dodik se zahvalio na reizboru za predsjednika SNSD: Mi smo graditelji – gradimo puteve, bolnice, škole… Ali ono što je najbitnije je da smo izgradili povjerenje u naše društvo, odbranili smo način našeg života i sve ono što je važno za nas.
#

Republika Srpska je sa SNSD-om osjetila način na koji se brani i bori za prava radnika, zemljoradnika, penzionera, boraca, izbjeglica… Mi smo graditelji i gradimo auto-puteve, puteve, škole, bolnice, fabrike, vodovode, dalekovode i elektrane.

Ali ono što je najbitnije je da smo izgradili povjerenje u naše društvo, odbranili smo način našeg života i sve ono što je važno za nas.Danas smo jedan od predvodnika borbe za tradicionalno društvo zasnovano na porodičnim vrijednostima.

Zahvalan sam svim delegatima Sabora SNSD-a, koji je održan u Doboju, što su mi pružili podršku i dali snagu da se i dalje borim za Republiku Srpsku.

 

Tokom sedmice prisustvovao sam i liturgiji u Sabornom hramu u Mostaru i zajedno s patrijarhom Porfirijem prošetao starim dijelom Mostara.

Takođe, u Mostaru je održan i sastanak partnera u vlasti na nivou BiH, SNSD-a, HDZ-a BiH i stranaka "trojke".

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.