7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

Sramežljivi princ George napokon došao na svoje: Kensingtonska palača otvorila je vrata za njegove prijatelje

Nakon što je ljeto proveo s obitelji na egzotičnom otoku Mustiqueu, a potom i u dvorcu Balmoralprinc George jedva je dočekao susret sa svojim prijateljima iz školskih klupa, s kojima već tri godine pohađa Thomas Battersea. Nastava je ove godine počela 5. rujna, a odmor od brojnih obveza princ George krati druženjem sa svojim prijateljima.

Osim što u njihov dom u Kensingtonskoj palači na igru često dolazi njegova rođakinja Maud Windsor, s kojom ide u razred, ove godine počeli su ga posjećivati i prijatelji iz razreda koji nemaju kraljevsko porijeklo.

  

Iako se čini zabavno trčati po palači i vrtovima koji su uokolo iste, da bi uopće ušli na igru potreban je puno dugotrajniji proces i planiranje. Naime, budući da je riječ o članovima kraljevske obitelji, sigurnost je na prvome mjestu, stoga svi koji žele doći im u posjet, pa čak kada ih netko iz kraljevske obitelji i pozove, moraju proći kroz osiguranje.

- OGLAS -

No, za djecu je i to poseban događaj, stoga se nitko ne zamara tim sitnicama, a princ George ne krije sreću što je napokon dobio priliku ugostiti svoje prijatelje u svom domu.

  
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA