10.5 C
Sarajevo
19.04.2024

Meghan Teška? Zabranila Harryju lov, tražila brisanje fotke s Instagrama

Britanski tabloidi nastavljaju iznositi priče o Meghan Markle. “Vojvotkinja Teška?”, pita se Richard Kay u tekstu objavljenom u Daily Mailu, a u kojemu se osvrće na navode da je Meghan zabranila princu Harryju da sudjeluje u lovu za tradicionalni britanski Boxing Day te brojne ostavke na dvoru nakon njezinog dolaska.

Naime, iako je Harry godinama sudjelovao u tradicionalnom lovu dan nakon Božića, ove godine je odlučio preskočiti taj događaj, navodno da udovolji supruzi koja se protivi “krvavim sportovima”. Sličnu stvar je Harry učinio i dok su njih dvoje bili tek zaručeni te također preskočio lov na koji je bio pozvan.

Koliko se Megan razlikuje od ostalih članova kraljevske obitelji, Kay je prikazao na primjeru njenog nedavnog pojavljivanja na jednom modnom eventu u Londonu. Dok je tog dana Camilla sudjelovala na jednom dobrotvornom događaju i pozirala sa životinjama, Meghan se poput prave zvijezde pojavila kao prezenterica na dodjeli modnih nagrada te pozirala s ostalim sudionicima.

- OGLAS -

Neke od fotografija kasnije su uklonjene s društvenih mreža, a Kay piše da je moguće da je upravo ona zatražila da se fotografija ukloni. “Bilo je nešto neprijateljsko u tome kako se držala za trbuh, a nosila je i crni lak na noktima koji kraljica mrzi. Moguće je da je upravo Meghan tražila da uklone fotografiju”, rekli su izvori iz palače.

Inače, dugo se nagađalo da su Harry i William u svađi upravo zbog Meghan, no sumnje su otklonjene kad su iz palače potvrdili da će prinčevi i njihove obitelji zajedno dočekati Božić. Ipak, Kay tvrdi da je u sve to upletena kraljica Elizabeta koja je nakon princeze Diane čvrsto odlučila da više nikad neće dopustiti nejedinstvo u obitelji.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA