Vijesti
Dramatična policijska akcija u Sarajevu: Nekoliko uhapšenih, ogroman broj patrola na terenu (VIDEO) Saznaje portal Face.ba
# Face.ba

Ogroman broj policijskih ekipa je prije nekoliko trenutaka u sarajevskom naselju Otoka na glavnoj cesti zaustavio jedno vozilo te uhapsio najmanje jednu osobu, saznaje portal Face.ba. 

Akcija se odvijala na glavnoj saobraćajnici, a prema našim saznanjima policija je brzo zaustavila vozilo te uhapsila više osoba, dok je jedno lice pobjeglo. 

Prema posljednjim informacijama koje su iz policije potvrđene za naš portal, došlo je do razbojništva u Hadžićima prilikom čega je uslijedila dramatična potjera za tri lica. 

"Dvojica su uhapšena, a za trećim se traga", potvrđeno je za Face.ba iz MUP-a KS. 

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da su dvojica pljačkaša uletjeli u prodavnicu. Jedna je imao kapuljaču koju je, interesantno, skinuo prije upada u prodavnicu, dok je drugi imao traku preko lica.

Svako je imao svoju ulogu. Jedan je upao u prodavnicu i, prijeteći vatrenim oružjem radnici, oteo novac i cigarete. Drugi je čuvao stražu ispred prodavnice, dok je treći, kako se vjeruje, čekao u upaljenom vozilu. Riječ je bijelom Fiat Stilu.

Kako saznajemo, u razbojništvu radnica nije povrijeđena, jer je nisu dirali pljačkaši, ali je pretpjela veliki šok.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.