Vijesti
Draško Stanivuković otkrio novu aferu: Ovo je tema biti ili ne biti; Vlada će pasti! Svi će u zatvor! RS je dio BiH! I Hercegovina i Bosna su neodvojive od srpskog naroda!Ja sam kontra od Dodika i Srbija je kontra od Dodika! Dodik ne drži konce u svojim rukama! Igra na sreću, pa šta bude!
#

Draško otkrio aferu kisik! Uvezen tehnički umjesto medicinskog kisika! Ako je u bocama bio medicinski kisik onda su krivotvorili papire! Ili je u pitanju najveći zločin ili najveći kriminal!

Ovo je ozbiljan kriminal i afera! podnio sam krivičnu prijavu!   

Otkrio sam da je na Klinički u Banjoj Luci uvezen tehnički i industrijski kisik umjesto medicinskog! Podnio sam prijavu u Tužilaštvu! Ovo je ozbiljan kriminal i afera! Podnio sam usmenu prijavu jer sam htio da Tužioca gledam u oči! Ako sam slagao i ako nije tačan jedan podatak spreman sam da idem u zatvor i da se ne bavim politikom!

Ako je ova afera tačna zahtjevam da ti ljudi idu u zatvor! Želim da budem saslušan zajedno sa ljudima koje smatram krivim! Direktor kliničkog i ministar zdravlja trebaju da podnesu ostavku i da padne Vlada! Ako sam dao netačan iskaz krivično ću odgovarati!  

Firma TGT Tehno gas čiji je direktor Stanislav Čađo, bivši ministar unutrašnjih poslova, je registrovana za promet medicinskim sredstvima! Boca je medicinsko sredstvo, kisik nije medicinsko sredstvo! Medicinski kisik je lijek za pacijente! Te firme nema na spisku firmi koja može uvesti medinsciski kisik! Agencija za lijekove je rekla da je samo jedna firma prometovala medicinski kisik u BiH!

Zvanično, u RS-u od 2017. godine nikada nije prometovan medicinski kisik! Mediji lažu! Lažovčine uništavaju živote građana! Uprava za indirektno oporezivanje će uskoro objaviti da nikada nije prometovan medicinski kisik! Tehnički kisik za limare i varioce su davali pacijantima! Istina je da su uvozili tehnički i industrijski gas, a ne medicinski! Ako je u bocama bio medicinski onda su krivotvorili papire!

Ovo je ili najveći kriminal ili najveći zločin! Ko može garantovati koji je kisik u pitanju kad nije prometovan kao lijek?! Stupio sam u kontakt sa čovjekom iz Kliničkog centra BL koji je rekao da po papirima dobijaju tehnički kisik!

Javnost je moj najbolji zaštitinik! Nema apsolutne sigurnosti! Tako je mislio i Đinđić pa znamo kako je završio! Dobijao sam prijetnje!    

 

 Protiv mene se bori najveća banda koja mojim političkim egzistiranjem neće više postojati! Bobjedit ću bandu! Već ih pobjeđujem!

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.