Vijesti
"Face to Face" Mile Đukanovića i Andrije Mandića pred predsjedničke izbore u Crnoj Gori!
Đukanović odbrusio Mandiću: Ja ne savijam kičmu ni pred kim! Mandić: Skloni ste korupciji i kriminalu
Sutra su izbori u Crnoj Gori. Predsjednički. Vrlo važni izbori za cijeli region bivše Jugoslavije. Svaki glas će sutra biti važan. To su izbori, a ne uprošćavam mnogo, hoće li Crna Gora ostati Crna Gora ili će postati Srbija.
Hoće li predsjednik Crne Gore biti Crnogorac ili Srbin. Desilo se nešto čudno. Nijedan od dva političko-nacionalna bloka nije uspio da se unutar bloka dogovori o jednom zajedničkom kandidatu. Tako, nazovimo ga, crnogorski blok ima dva kandidata...

...Milu Đukanovića i Draginju Vuksanović-Stanković, ali i srpski blok ima dva kandidata: Andriju Mandića i Aleksu Bečića. U Crnoj Gori predsjednik biva onaj ko osvoji pedeset posto glasova. Veća bi vjerovatnoća bila da jedan kandidat iz bilo kojeg bloka dođe do pedeset posto, negoli po dva kandidata iz dva bloka, tako da je realno očekivati drugi krug izbora, 2. aprila, a u koji idu samo dva kandidata koja sutra/sjutra osvoje najviše glasova. Milo Đukanović i Andrija Mandić su pristali na crnogorski FACE TO FACE. Evo značajnih detalja.

 

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.